Event & Catering

Visste ni att vi tar emot bokningar? Vi utformar en hel kväll efter era önskemål. Vi har ett flertal festmenyer att välja mellan, ni får även gärna komma med egna förslag.

Ring oss på 070- 678 75 15 eller mejla till: torvallawardshus@dillerestaurang.com

 

Meny 1

Förrätt:

Liten västerbottenostpaj med sikrom och kantarellcrème.

135 kr

Varmrätt:

Tjälknul med hjortroncrème och potatisgratäng

215 kr

Dessert:

Rullrån från Japptjärnnäset serveras med blåbärsgrädde

65 kr

 

3 rätter 425 kr

Meny 2

Förrätt:

Najad röding – gravad och rökt röding på en bädd av örter med messmörsvinägrette

115 kr

Varmrätt:

Renkalvsinnanlår med portvinssky, syltade kantareller och en potatismuffin smaksatt

med västerbottenost och rökt sidfläsk från änge

315 kr

Dessert:

Hjortronpannacotta

110 kr

3 rätter 540 kr

Meny 3

Förrätt:

Trumpetsvampsoppa smaksatt med portvin, serveras med tunnbrödschips

95 kr

Varmrätt:

Vegetarisk Tzayspett serveras med kikärtspuré och rostade rotsaker

215 kr

Dessert:

Citronsorbet med bittermandelsirap
85 kr

3 rätter 395 kr

Meny 4

Förrätt:

Rökt renstek och västerbottenost med smörstekt kavring och syltade kantareller

145 kr

Varmrätt:

Halstrad landöröding, serveras med ångad fänkål, hollandaisesås och potatispure

255 kr

Dessert:

Älgörtstiramisu
95 kr

3 rätter 495 kr

Meny 1

Förrätt:
Liten västerbottenostpaj med sikrom och kantarellcrème
135 kr

Varmrätt:
Tjälknul med hjortroncrème och potatisgratäng
215 kr

Dessert:
Rullrån från Japptjärnnäset serveras med blåbärsgrädde
65 kr

3 rätter 425 kr

Meny 2

Förrätt:
Najad röding, gravad och rökt röding på en bädd av örter med messmörsvinägrette
115 kr

Varmrätt:
Renkalvsinnanlår med portvinssky, syltade kantareller och en potatismuffin smaksatt med rökt sidfläsk från änge och västerbottenost
315 kr

Dessert:
Hjortronpannacotta
110 kr

3 rätter 540 kr

Meny 3

Förrätt:
Trumpetsvampsoppa smaksatt med portvin, serveras med tunnbrödschips
95 kr

Varmrätt:
Vegetarisk Tzayspett serveras med kikärtspuré och rostade rotsaker
215 kr

Dessert:
Citronsorbet med bittermandelsirap
85 kr

3 rätter 395 kr

Meny 4

Förrätt:
Rökt renstek och västerbottenost med smörstekt kavring och syltade kantareller
145 kr

Varmrätt:
Halstrad Landöröding, serveras med ångad fänkål, hollandaisesås och potatispuré
255 kr

Dessert:
Älgörtstiramisu
95 kr

3 rätter 495 kr

Vi tar givetvis hänsyn till dem som har allergier, är vegetarianer/veganer eller äter specialkost.

Samtliga priser gäller per person och är inklusive moms. Vi reserverar oss för eventuella ändringar.

För mer information och bokning av festarrangemang, vänligen kontakta oss på telefon 070- 678 75 15 eller maila till torvallawardshus@dillerestaurang.com

Varmt välkomna med din förfrågan!